Euran metalliverstaamme takoo laatua nyt Raumalla

Vuodenvaihteessa 2020-21 teimme hyödyllisen päätöksen lopettaa toimintamme Eurassa ja sen sijaan tehostaa tuotantoamme Raumalla. 

Haluammekin kiittää Rauman seutua siitä, miten hyvin meidät on otettu vastaan. Samoin kiitämme asiakkaitamme, jotka ovat ilahduttavasti pysyneet matkassamme Euralta Raumalle. 

On ollut ilo huomata, että uusi järjestely on tuonut mukanaan oikealla tavalla rauhallisemmat työpäivät, joiden myötä voimme keskittyä meille niin tärkeään asiaan, korkealuokkaisen metallityön tuottamiseen. Lisäksi keskittyminen vain yhden toimipaikan pyörittämiseen on mahdollistanut tehokkaamman tuloksen ja varmuuden siitä, että pystymme toimittamaan työt rivakasti.

Tuotteet meiltä saa halutessa avaimet käteen -palveluna, jolloin määrittelemme, suunnittelemme, valmistamme ja asennamme tuotteen käyttövalmiiksi. Henkilökuntamme korkea työmoraali, ammattitaito, uusimmat metallintyöstökoneemme ja metallialan monipuolinen osaaminen takaavat kaikille asiakkaillemme ensiluokkaisen laadukkaat tuotteet. 
Tervetuloa asiakkaaksemme, kun tarvitset korkealuokkaista, monipuolista metallityöosaamista! Ota yhteyttä Virmaan – autamme mielellämme.

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logoYhteistyössä Notra Oy:n kanssa

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Seuraa meitä somessa

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

 

Copyright © 2024 Metallipalvelu VIRMA Oy