Lasikuulapuhalluksella viimeistellyt pinnat

Lasikuulapuhallus hioo esiin metallin kauneuden

Meiltä saat nyt tuotteet myös lasikuulapuhallettuna. Lasikuulapuhallus on käsittely, jolla metallin pinnasta saadaan esille sen hieno, tasainen, hopeinen väri. Puhallus poistaa tummentumat ja naarmut ja tekee tuotteen pinnasta erittäin viimeistellyn. 

Tasaisuuden myötä pinta muuttuu myös hygienisemmäksi, sillä käsittely poistaa pinnan epäpuhtaudet ja tasainen lopputulos ei niitä myöskään houkuta. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi elintarviketeollisuuteen valmistettaville tuotteille.

Kysy lisää lasikuulapuhalluksen mahdollisuuksista!

EI ENÄÄ HAITALLISIA HAPPOKÄSITTELYITÄ

Verrattuna esimerkiksi hiekkapuhallukseen lasikuulapuhalluksen jälki on samettisempi. Käytännössä lasikuulapuhallus korvaa aiemmin käytetyn metallin happokäsittelyn. 

Happokäsittelyyn verrattuna lasikuulapuhallus on vaivattomampi ja ympäristölle sekä tekijälle turvallisempi tapa viimeistellä metallin pinta. Vain harvoissa tapauksissa tuote vaatii myös hapotuksen. Käytännössä kaikki ruostumattomat osat voidaan lasikuulapuhaltaa. Erityisesti puhallusta käytetään esimerkiksi särmäyksen tai hitsauksen jälkeen, jolloin saadaan pinta viimeisteltyä kauniiksi.

PUHALLUSLAITE ON NÄPPÄRÄ PINNAN VIIMEISTELIJÄ

Superpienillä lasikuulilla on koostaan huolimatta valtava voima, kun ne puhalletaan metallin pintaan jopa kolmen baarin voimalla. Tätä lujempaa puhallusta ei käytetä, sillä kuulien lasi rikkoutuu liiasta paineesta. 

Puhallettava tuote asetetaan kaapista kiskoilla ulos tulevalle pöydälle. Käsittely kestää vain muutamia minuutteja ja sen tuloksena metallikappaleesta hohtaa uusi, viimeistelty pinta. Laite puhdistuu automaattisesti lasi- ja metallipölystä eikä hiukkasia pääse kaapista verstaan ilmatilaan.

Puhalluskaapin oviaukon koko on 1200 x 970 mm ja sisämitaltaan kaappi on 1500 x 1500 x 1200, joten suurienkin kappaleiden työstäminen on mahdollista. Liukukiskoilla olevalle pöydälle voi laittaa enintään 250 kg painavan tuotteen.

Lasikuulapuhalluksella tuo metallin pinnasta hienon ja tasaisen.

TAITAVAT METALLIMIEHET LÖYTYVÄT MEILTÄ

Olemme halunneet kehittää palvelumme kokonaisvaltaiseksi siten, että yhdestä pajasta saat nyt kaiken aina suunnittelusta asennukseen. Olemme järkeistäneet työntekoamme ja investoineet tehokkuutta lisääviin laitteisiin, jotta saamme toimitettua asiakkaidemme tilaukset nopeasti. Tästä meitä usein myös kiitellään.

Kuitenkin se, mikä Virman jokaisen työntekoa määrittää, on ylpeys omasta tekemisestä. Se, että päivän päätteeksi voi suoraselkäisesti sanoa: “Minä olen tämän tehnyt.”

Kun tarvitset laadukasta metallinkäsittelypalvelua, ole yhteydessä Virmaan!

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logoYhteistyössä Notra Oy:n kanssa

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Seuraa meitä somessa

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

 

Copyright © 2024 Metallipalvelu VIRMA Oy