Teräsrakennetyöt yksityis- ja yritysasiakkaille

TERÄSRAKENNETYÖT VAIVATTOMASTI

Toteutamme teräsrakennetyöt vaivattomana avaimet käteen -palveluna. Meillä on pitkä kokemus teräsrakennetöistä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kaikki projektit hoidetaan ripeässä aikataulussa täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Raumalla, mutta palvelemme asiakkaitamme myös muualla Suomessa.

Meillä on suuret materiaalivarastot ja asiakkaat voivat ostaa meiltä tarpeen mukaan myös erilaisia materiaaleja. Meiltä saa muun muassa laattatankoja, metalliputkia, metallilevyjä ja erilaisia ruostumattoman teräksen tuotteita.

Teräsrakennetyönä toteuttamamme elintarvikekuljetin
Teräsrakennetyönä toteutettu kulkutaso asennettuna paikoilleen

MEILTÄ SAAT TERÄSRAKENNETYÖT TÄYSIN TARPEIDESI MUKAAN

Tarvitsetpa millaista teräsrakennetyötä tahansa, me toteutamme tarpeesi täysin toiveidesi mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia metallirakenteisiin liittyviä kokonaisratkaisuja aina suunnittelu- ja mittausvaiheesta toteutukseen ja asennusvaiheeseen saakka. Valmistamme tarpeiden mukaan räätälöidyt laadukkaat metallirakenteet pitkällä kokemuksella.

Toteutamme teräsrakenteita muun muassa seuraaviin kohteisiin:

  • portaisiin
  • kaiteisiin
  • katoksiin
  • ramppeihin ja muihin kulkutasoihin
  • porrastasoihin
  • muihin metallirakenteisiin

Olemme toteuttaneet teräsrakenneprojekteja hyvin monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Muutamia esimerkkejä ovat teollisuusrakenteet, isot ovikatokset sekä kulkutasot (kuten pyörätuolirampit) kauppojen edustalle. Mikäli et löytänyt tarvitsemaasi teräsrakennetyötä esimerkeistämme, ota meihin yhteyttä ja kysy mahdollisesta toteutuksesta!

MIKSI TILATA TERÄSRAKENNETYÖT VIRMALTA

Metallipalvelu VIRMA on asiantunteva ja ammattitaitoinen metallialan yritys, joka palvelee ammattitaidolla niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Tekijöidemme ammattitaito sekä monipuolinen osaamisemme metallialalta takaavat jokaiselle asiakkaallemme laadukkaat ja räätälöidyt tuotteet.

Iso osa asiakkaistamme ovat teollisuuspuolen yritysasiakkaita Satakunnan alueelta, mutta teemme kuitenkin teräsrakennetöitä ja muita projekteja ympäri Suomen. Ota siis yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi!

Haluatko kuulla lisää tarjoamistamme tuotteista, materiaaleista tai palveluista?

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logoYhteistyössä Notra Oy:n kanssa

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Seuraa meitä somessa

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

 

Copyright © 2024 Metallipalvelu VIRMA Oy