Teräsrakennetyöt yksityis- ja yritysasiakkaille

Teräsrakennetyöt ympäri Suomen

Metallipalvelu VIRMA toteuttaa teräsrakennetyöt vaivattomana avaimet käteen -palveluna. Kaikki projektit hoidetaan ripeässä aikataulussa ja täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimipisteemme sijaitsevat Raumalla ja Euralla, mutta palvelemme asiakkaitamme myös muualla Suomessa.

Toteutamme erilaiset teräsrakennetyöt pitkällä kokemuksella ympäri Suomen. Toimipisteemme sijaitsevat Raumalla ja Euralla, mutta meiltä onnistuvat toimitukset myös kauemmas.

Meillä on suuret materiaalivarastot ja asiakkaat voivat ostaa meiltä tarpeen mukaan myös erilaisia materiaaleja. Meiltä saa muun muassa laattatankoja, metalliputkia, metallilevyjä ja erilaisia ruostumattoman teräksen tuotteita.

Elintarvikekuljetin
TERÄSRAKENNETYÖT

TOTEUTAMME TERÄSRAKENNETYÖT TÄYSIN TARPEIDESI MUKAAN

Tarvitsetpa millaista teräsrakennetyötä tahansa, me toteutamme tarpeesi täysin toiveidesi mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia metallirakenteisiin liittyviä kokonaisratkaisuja aina suunnittelu- ja mittausvaiheesta toteutukseen ja asennusvaiheeseen saakka.

Olemme asiantunteva metallialan yritys, jonka toiminta perustuu moderniin konekantaan, osaaviin ammattilaisiin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Valmistamme tarpeiden mukaan räätälöidyt laadukkaat metallirakenteet pitkällä kokemuksella.

Toteutamme teräsrakenteita muun muassa seuraaviin kohteisiin:

  • portaisiin
  • kaiteisiin
  • katoksiin
  • ramppeihin ja muihin kulkutasoihin
  • porrastasoihin
  • muihin metallirakenteisiin

Olemme toteuttaneet teräsrakenneprojekteja hyvin monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Muutamia esimerkkejä ovat teollisuusrakenteet, isot ovikatokset sekä kulkutasot (kuten pyörätuolirampit) kauppojen edustalle.

KEITÄ OLEMME?

Metallipalvelu VIRMA on asiantunteva ja ammattitaitoinen metallialan yritys, joka palvelee ammattitaidolla niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Tekijöidemme ammattitaito sekä monipuolinen osaamisemme metallialalta takaavat jokaiselle asiakkaallemme laadukkaat ja räätälöidyt tuotteet. Iso osa asiakkaistamme ovat teollisuuspuolen yritysasiakkaita Satakunnan alueelta. Teemme kumminkin teräsrakennetyöt ja muita projekteja ympäri Suomen, joten ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi.

Haluatko kuulla lisää tarjoamistamme tuotteista, materiaaleista tai palveluista?

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logo

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Euran toimipiste

Mäkitie 4 A
27510 Eura

044 304 4577

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

Copyright © 2020 Metallipalvelu VIRMA Oy