Asiakaskokemus | Notra Oy

Notra Oy

Notra Oy on vuonna 2019 perustettu, raumalainen teollisuuden projekteihin ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Notra hoitaa kokonaiskunnossapitoa mm. HK Scan Rauman tehtaalla. Yhteistyötä Metallipalvelu Virman kanssa he ovat tehneet aina siitä saakka, kun Virma perustettiin eikä loppua näy.

Tarkkaa laatua mittatilaustyönä

Yhteistyön alkuun liittyy myös onnekasta sattumaa. Notran edeltäjä Sataservice Oy teki yhteistyötä jo Virman tiloissa aiemmin toimineen yrityksen kanssa ja näin Virma pääsi kehittämään hyvin toiminutta asiakkuutta. Notran HK Scan Rauman yksikön päällikkö Ari Makkonen toteaakin tyytyväisenä: “Yhteistyö on sujunut hyvin. Jollei sujuisi, emme voisi sellaista toimittajaa käyttää.”

“Aiomme jatkaa yhteistyötä vastakin.” – Ari Makkonen, Notra Oy

Notralla on tarvetta monenlaiselle Virman tuottamalle materiaalille aina raaka-aineesta lopputuotteeseen. Koska he operoivat mm. elintarviketeollisuuden alalla, metallin ja työn laatu on ensiarvoisen tärkeää eivätkä poikkeamat ole sallittuja. Metallipalvelu Virma on osoittautunut luotettavaksi tekijäksi, mitä Makkonen kehuu: “Markon kanssa suunnittelemme ja Virma valmistaa hyvin räätälöidysti tarvittavat tuotteet. He pystyvät toimittamaan ja asentamaan räätälöitynä mittatilaustyönä erittäin nopealla aikataululla – tarvittaessa yöllä tai viikonloppuisinkin.”

Hyvin sujunut yhteistyö tuo mukanaan uusia asiakkaita

Hyviä ominaisuuksia Virmassa on Makkosen mukaan toimitusvarmuus, joustavuus ja palvelualttius. Huomionarvoista hänestä on myös palvelun nopeus, josta hän kertoo esimerkin: “Eräskin suuri projekti kesti muutaman kuukauden, jona aikana tarvitsimme nopeasti Virman tuotteita. Kun perjantaina katsoimme, millaista tarvitaan, toimitti ja asensi Virma valmiit tuotteet heti viikonlopun aikana.”

“Olen suositellut Virmaa esimerkiksi Notran laajenemisen yhteydessä. Myös Rauman alueen muut yksikkömme käyttävät Virman palveluita”, kertoo Makkonen. “Aiomme jatkaa yhteistyötä vastakin”, hän toteaa.

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logoYhteistyössä Notra Oy:n kanssa

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Seuraa meitä somessa

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

 

Copyright © 2024 Metallipalvelu VIRMA Oy