Ohutlevytyöt avaimet käteen -palveluna

Ohutlevytyöt nopeassa aikataulussa

Metallipalvelu VIRMA hoitaa ohutlevytyöt tarpeen mukaan! Tehokas ammattilaistiimimme palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita muun muassa Satakunnassa, Turussa ja lähiseuduilla. Hoidamme työt vaivattomalla avaimet käteen -periaatteella. Meiltä onnistuvat tarvittaessa myös vaativat ja laajat ohutlevytyöprojektit!

Toteutamme ohutlevytyöt alusta loppuun jokaisen tilaajan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tyypillisiä ohutlevytöitä, joita teemme asiakkaillemme, ovat muun muassa erilaiset rakennuspeltityöt, ikkunapeltityöt, piipun pellitykset, erikoispeltityöt, erikoispeltilistat sekä muut vastaavat tuotteet. Useimmat yritysasiakkaamme ovat suuria teollisuusalan toimijoita, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita.

Ohutlevytyöt nopeasti yrityksille ja yksityisille Satakunnan ja Turun alueella. Tutustu lisää!
Ohutlevytuotteet vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella yksityisille ja yrityksille Metallipalvelu Virmasta.

LAAJAT PALVELUT JA PITKÄ KOKEMUS

Metallipalvelu VIRMA palvelee kokeneen ammattilaistiiminsä voimin sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Tarjoamme asiakkaillemme kaikenlaiset ohutlevytöihin liittyvät tuotteet avaimet käteen -palveluna. Suurin osa asiakkaistamme on teollisuusasiakkaita Satakunnassa ja Turun seudulla, mutta palvelemme eri kokoisia asiakkaita mielellämme ympäri Suomen!

Raumalla sijaitsevat varasto- ja tuotantotilamme ovat suuret, joten meiltä onnistuvat myös isompien töiden toteuttaminen nopeassa aikataulussa. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset ammattitaitoista yhteistyökumppania ohutlevytöiden toteuttamiseen!

PANOSTAMME PITKÄAIKAISIIN ASIAKASSUHTEISIIN

Miten projektit etenevät kanssamme? Tyypillisesti etenkin suurempien ohutlevytuotteiden tilausprosessi kanssamme alkavat siten, että tulemme paikanpäälle kohteeseen tutustumaan ohutlevyihin liittyviin tarpeisiisi. Tämän jälkeen pystymme antamaan työlle selkeän kustannusarvion, jonka hyväksymisen jälkeen ryhdymme työstämään tuotteiden luonnoksia. Halutessasi voit toimittaa luonnokset meille myös valmiina. Suurin osa asiakkaistamme haluaa meiltä kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sisältää myös ohutlevytuotteiden asennuksen. Tämä on tilaajan kannalta usein vaivattomin ja kustannustehokkain ratkaisu.

Lukuisat tyytyväiset referenssiasiakkaamme puhuvat puolestaan, ja toimitamme ohutlevyttuotteita säännöllisesti muun muassa ETS-Lindgren Oy:lle, Rakennustyöt Ville Kauppi Oy:lle ja Intlog Oy:lle.

TOTEUTAMME MYÖS HAASTAVAT OHUTLEVYTYÖT

Meiltä onnistuvat myös haastavat ohutlevytyöt, sillä tiimiimme kuuluu muiden osaajien lisäksi ammattitaitoisia peltiseppiä. Tuotantotilojemme konekannat ovat erittäin laajat ja modernit.

Meillä on muun muassa kaksi erilaista ohutlevytöihin sopivaa levyleikkuria, kaksi särmäyspuristinta, erilaisia CNC-ohjeistettuja koneita sekä pulssihitsauskoneita. Lisäksi meiltä löytyy muun muassa raepuhalluskaappi, jonka avulla pystymme tekemään erilaisia pintakäsittelyitä muun muassa ruostumattomille materiaaleille.

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logo

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Seuraa meitä somessa

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

 

Copyright © 2021 Metallipalvelu VIRMA Oy