ASIAKASKOKEMUS | FINNCHAIN OY

Finnchain Oy: “Luottokumppani on meille todella tärkeä”

Finnchain Oy on Raumalla toimiva yritys, jonka päätuotteina ovat jäteveden- ja vedenpuhdistuksessa käytettävät ketjukaavinjärjestelmät. Metallipalvelu Virma on jo parin vuoden ajan valmistanut ja toimittanut yritykselle alihankintana erilaisia teräs- ja metalliosia jätevesialtaisiin ja -järjestelmiin.

”Virman kanssa on ollut helppoa tehdä yhteistyötä. Kaikki on aina onnistunut, mitä olemme heiltä kysyneet. Koskaan he eivät ole nostaneet käsiä pystyyn, että tätä ei voida toteuttaa”, kertoo projektikoordinaattori Olli Pirkkanen.

Nopeaa reagointia ja joustavuutta

Finnchainin kaavinjärjestelmät toteutetaan projektikohtaisesti, joten osa teräsosista tilataan erikseen jokaiseen projektiin.

”Lähetän Virmalle listan ja kuvat tarvittavista osista ja sovimme toimitusajan. Saamme heiltä tuotteet särmättynä, hitsattuna ja pintakäsiteltyinä aina tarpeen mukaan. Lisäksi ostamme vakio-osia hyllytavaraksi”, Pirkkanen kertoo.

”Luottokumppani on meille todella tärkeä. Asiakkaamme saattavat tarvita varaosia nopeallakin aikataululla, jotta heidän prosessinsa eivät seiso pitkään. On paljon helpompi toimia pienen paikallisen pajan kanssa, kuin isomman yrityksen kanssa, jossa reagointiajat ovat toista luokkaa. Tämä yhteistyö on ollut erittäin joustavaa.”

Finnchain

“Virma on meille merkittävä alihankkija”

Finnchain teki aiemmin yhteistyötä Nakkilassa sijaitsevan metallipajan kanssa, mutta omistajan eläköidyttyä piti etsiä uusi kumppani. Metallipalvelu Virma löytyi yllättävän läheltä, sillä yrityksillä on välimatkaa vain muutama sata metriä. 

Tämä helpottaa yhteistyötä, sillä rahtiasioita ei tarvitse pohtia ja kommunikaatio sujuu kätevästi myös kasvokkain. Yhteyttä pidetäänkin lähes päivittäin. 

”Virmalta kaikki työt onnistuvat hyvin ja kohtuuhinnalla, joten heistä on tullut meille merkittävä alihankkija”, Pirkkanen sanoo.

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logoYhteistyössä Notra Oy:n kanssa

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Seuraa meitä somessa

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

 

Copyright © 2024 Metallipalvelu VIRMA Oy