Moderni laitekanta mahdollistaa vaativat työt

RST-työt tarpeesi mukaan

Toteutamme täysin tarpeidesi mukaisesti erilaiset tuotteet ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä. Meillä on suuret varastot ja tuotantotilat, joten pystymme toteuttamaan myös suuret ja vaativammat RST-työt. Toimipisteemme sijaitsee Raumalla, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Ota siis sijainnistasi riippumatta meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Toteutamme ammattitaitoisen tiimimme voimin erilaiset RST-työt ja teräsrakenteet. Meiltä hoituvat sekä yksittäisten komponenttien että laajojen teräsrakennekokonaisuuksien toteuttaminen. Saat kauttamme myös asennus-, mitoitus ja rakennustyöt ja haponkestävään teräkseen liittyvien tuotteiden valmistuksen.

Suurin osa asiakkaistamme on Satakunnassa ja Turun seudulla toimivia teollisuusalan yrityksiä, mutta palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Tuotantotilamme ja varastomme sijaitsevat Raumalla.

RST-taso.
Valmistamamme RST-työ: RST-allas

MODERNI LAITEKANTAMME MAHDOLLISTAA MYÖS VAATIVAT RST-TYÖT

Toteuttamiimme RST-töihin kuuluu runsaasti muun muassa kulkutasoja, pesutasoja, suppiloita ja kuljettimia teollisuuden tarpeisiin. Hoidamme kustannustehokkaasti erilaisten tuotteiden valmistuksen sekä ruostumattomasta että haponkestävästä teräksestä.

Valmistamme RST-tuotteet räätälöidysti tarpeen mukaan sekä teollisuuden tarpeisiin että yksityisasiakkaille. Meiltä saat muun muassa työtasot, kalusteet, kaiteet ja putkistot. Toteutamme tarpeen mukaan myös pintakäsittelyt valmistamillemme tuotteille.

Moderniin ja laajaan konekantaamme kuuluvat muun muassa levyleikkurit, särmäyspuristimet, monitoimileikkurit sekä lukuisat muut laitteet, jotka mahdollistavat laajojenkin projektikokonaisuuksien toteuttamisen. Monipuolinen tiimimme toteuttaa tarkkuudella myös erittäin vaativat RST-työt ja projektit.

RST-töitä teemme esimerkiksi Baikal HNC 3113 levyleikkurilla
RST-työt monitoimileikkuri GEKA HYDROCROP 55 S

PANOSTAMME PITKÄAIKAISIIN ASIAKASSUHTEISIIN

Pitkäaikaisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa kuljetusliike Y. Auramaa Oy, Quant Finland Oy, Ovitek Oy, Notra Oy, Biolan Oy sekä HK Scan Oyj. Toteutamme projektit tarvittaessa asiakkaan kannalta vaivattomalla avaimet käteen -periaatteella, jolloin kokonaisuus on yleensä myös kaikista kustannustehokkain.

Meillä on tuotanto- ja varastotilat Eurassa ja Raumalla. Euran toimipisteemme on erikoistunut ohutlevy– ja teräsrakennetöihin. Rauman toimipisteellämme valmistetaan ennen kaikkea RST-tuotteet ja HST-tuotteet.
Meillä on tuotanto- ja varastotilat Eurassa ja Raumalla. Euran toimipisteemme on erikoistunut ohutlevy– ja teräsrakennetöihin. Rauman toimipisteellämme valmistetaan ennen kaikkea RST-tuotteet ja HST-tuotteet. Kaikki RST-työt ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logoYhteistyössä Notra Oy:n kanssa

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Seuraa meitä somessa

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

 

Copyright © 2024 Metallipalvelu VIRMA Oy