Räätälöidyt metallirakenteet pitkällä kokemuksella

METALLIN ALIHANKINTA JA MUUT TERÄSRAKENNETYÖT

Mielessä teräsrakennetyöt tai metallin alihankinta? Meiltä onnistuvat myös vaativien tuotteiden valmistus. Valmistamme tarpeiden mukaan räätälöidyt laadukkaat metallirakenteet pitkällä kokemuksella.

Olemme asiantunteva metallialan yritys, jonka toiminta perustuu moderniin konekantaan, osaaviin ammattilaisiin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Toimipisteemme sijaitsee Raumalla, mutta asiakkaan tarpeista riippuen toimitamme tuotteita ja materiaaleja ympäri Suomen. Valmistamme tarpeiden mukaan räätälöidyt laadukkaat metallirakenteet pitkällä kokemuksella.

TERÄSRAKENTEET TARPEIDESI MUKAAN TOTEUTETTUINA

Meiltä hoituvat hyvin erilaiset metallityöt. Pystymme metallin alihankintatöiden lisäksi hoidamme joustavasti muun muassa erilaiset RST-työt, ohutlevytyöt ja teräsrakennetyöt. Pystymme toteuttamaan monipuolisesti hyvin erilaiset teräsrakenteet.

Tiimimme koostuu joukosta ammattitaitoisia tekijöitä. Perehdymme huolella jokaisen asiakkaamme tarpeisiin parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Käytössämme on moderni ja laadukas koneisto, jonka avulla pystymme toteuttamaan myös vaativat ja laajat tilaukset. Pidämme kiinni sovituista toimitusajoista ja muista yksityiskohdista.

Meiltä saat teräsrakenteet tarpeidesi mukaan toteutettuna!

metallin alihankinta - Metallipalvelu VIRMA Oy
metallin alihankinta - Metallipalvelu VIRMA Oy

PANOSTAMME PITKÄAIKAISIIN ASIAKASSUHTEISIIN

Meillä on lukuisia tyytyväisiä ja pitkäaikaisia asiakkaita, joihin kuuluvat muun muassa Biolan Oy, ETS-Lindgren Oy sekä Intlog Oy. Pidämme huolen siitä, että jokainen projekti toteutetaan tilaajan kannalta mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Meiltä saat kaiken tarvittavan aina mittaus- ja suunnitteluvaiheesta projektin toteuttamis- ja asennusvaiheeseen saakka. Toteutamme hyvin erilaiset projektit käytännössä kaikenlaisista metallimateriaaleista. Meiltä onnistuvat myös ruostumattomaan teräkseen liittyvät metallityöt.

MEILLÄ ON MYÖS KATTAVA MATERIAALIVARASTO

Meillä on suurehko materiaalivarasto ja asiakkaamme voivat myös ostaa meiltä materiaaleja tarpeidensa mukaan. Meiltä saa esimerkiksi metalliputkia, metallilevyjä ja ruostumatonta terästä.

Tekijöillämme on vahva erityisosaaminen, mikä mahdollistaa myös haastavien töiden toteuttamisen. Pieni, mutta tehokas tiimimme hoitaa sovitut työt nopealla aikataululla ja joustavasti. Meillä on suuret varastot, joten pystymme myös materiaalien puolesta toteuttamaan erilaiset projektit pikaisellakin aikataululla, kun materiaaleja ei tarvitse erikseen tilata.

Hinnoittelumme on kilpailukykyinen ja pystymme antamaan työllemme etukäteen pitävän kustannusarvion. Näin yllätyksiä ei tule ja asiakas tietää etukäteen projektin tarkan hinnan.

TOTEUTAMME MYÖS HAASTAVAT OHUTLEVYTYÖT

Meiltä onnistuvat myös esimerkiksi haastavat ohutlevytyöt, sillä tiimimme kuuluu muiden osaajien lisäksi ammattitaitoisia peltiseppiä, joilta hoituvat vaativatkin levytystyöt. Myös konekantamme on erittäin monipuolinen ja moderni.

Meillä on muun muassa kaksi erilaista levyleikkuria, kaksi särmääyspuristetta, CNC-ohjeistettuja koneita ja pulssihitsauskoneita. Lisäksi meiltä löytyy muun muassa raepuhalluskaappi, jonka avulla pystymme tekemään pintakäsittelyjä muun muassa ruostumattomille materiaaleille.

Asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa Biolan Oy, MSC Logistic, Ovitek Oy sekä Notra Oy. Tutustu myös työnäytteisiimme täällä.

Tarvitsetko asiantuntevaa metallitöiden toteuttajaa? Ota yhteyttä!

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logoYhteistyössä Notra Oy:n kanssa

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Seuraa meitä somessa

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

 

Copyright © 2024 Metallipalvelu VIRMA Oy