ASIAKASKOKEMUS | ARCTIC CONTAINER OY Arctic Container Oy

Konttiyritys luottaa Virman osien laatuun

Helsingissä toimiva Arctic Container Oy korjaa, varustelee ja myy käytettyjä merikontteja kuljetus- ja varastokäyttöön sekä vientitarkoitukseen. Konteissa kuljetetaan ja varastoidaan esimerkiksi puutavaraa, sellua, paperia ja romua. Metallipalvelu Virma on jo vuosien ajan toimittanut metalliosia, kuten kulmatolppia ja pohjapalkkeja, merikonttien kunnostukseen. 

”Kun tarvitsemme osia, otan yhteyttä Metallipalvelu Virmaan. Olen saanut heiltä aina apua nopeasti. Välillä osat on toimitettu jopa samana päivänä”, Heikki Lehti Arctic Containerilta kiittelee.

Luottokumppani on tärkeä 

Lehti sanoo, että nopeasti reagoivan ja luotettavan kumppanin löytäminen on heidän alallaan erittäin tärkeää. 

”Olen suositellut Metallipalvelu Virmaa myös muille yrityksille, kuten toiselle konttifirmalle. Olen sanonut, että Virmalta saa hyvää laatua nopeasti. Se on alalla tärkeää”, Lehti sanoo. 

Myös Arctic Container löysi Metallipalvelu Virman alun perin tuttavan suosituksesta. Yhteistyötä on nyt tehty kolmisen vuotta. 

Korkeaa laatua nopeasti 

Lehti on ollut tyytyväinen nopean ja hyvän palvelun lisäksi tuotteiden laatuun. Virma toimittaa aina Arctic Container Oy:n tilaamat tavarat suoraan satamaan, missä yritys toimii. 

”Olen ollut erittäin tyytyväinen Virman toimittamiin osiin. Kaikki on muutenkin sujunut aina hienosti, kuten tavarantoimitus. Osat tuodaan meille Virman toimesta nopeasti, jos on kiireellinen tilanne”, Lehti mainitsee. 

HK Scan logoKivikylä logoIntLog logoQuant logoBiolan logo    Ovitek logoPori Prikaati logoLänsi Kalkkuna logoYhteistyössä Notra Oy:n kanssa

Metallipalvelu VIRMA

marko@metallipalveluvirma.fi
040 576 1103

Y-tunnus: 2708329-9

Seuraa meitä somessa

Rauman toimipiste

Kolmiladontie 13
26510 Rauma

050 476 2425

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite 003727083299
Operaattori Maventa Oy

Tarkemmat laskutusohjeet »

 

Copyright © 2024 Metallipalvelu VIRMA Oy